VIDEO EXLUZIVE:- REBELI SIRIAN I HA ZEMREN USHTARIT TE ASADITShikojeni se si ky rebel ka vrare dhe me pas i ka nxjerrre zemren nje ushtari te Asadit ne Siri dhe ka filluar duke e ngrene .... ky ishte dhe nje paralajmerim per te gjithe ushtaret qe mbeshtesin Asadin sepse ai ju drejtua te gjitheve duke ju thene se keshtu do tju behet dhe ju po nuk u terhoqet .... http://youtu.be/SWyigxeHg2k


SHIKO VIDEON E ME POSHTE!!