Shqipetari me i pasur dhe jeta e tij lluksoze ne dubai (VIDEO)Blerim Destani qe cilesohet si nje nder shqipetaret me te pasur , qe ka nje linj veshjesh  te veten esht pronar i nje shtepie luksoze ne nje nga vendet me te bukura dhe me te pasura te Dubait !http://youtu.be/Gwh4UFs92yk


SHIKONI VIDEON MEPOSHTE!!