Shqiptari qe mundi Serbin me nock out brenda 11 secondave(VIDEO).


Nuri Seferi edhe njehere tjeter cmend te gjithe te pranishmin ne boten e boksit. konsiderohet me te drejte si Mike Tyson-i Shqiptar i cili brena 11 secondave arrihen te ule ne toke serbin Nenad Stankovic.Nje e majte dritheruese dhe shkaterruse e cila i jep titullin kampion Nuriut.
per te pare videon kliko linkun. http://www.youtube.com/watch?v=TMlXCJ9JZGg