10 vendet që duhet të vizitoni në Shqipëri (VIDEO)


Shqipëria është një tokë e mbushur plot surpriza dhe e aftë për të mahnitur edhe turistin më skeptik. E gjendur mes maleve dhe detit, Shqipëria është një vend ku mund të ngelesh pa mend nga kultura dhe nga panoramat e saj natyrore.http://youtu.be/zFxCfMxyjwA